Skip to content

Join us

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen.”

Onze missie en visie

Wij geloven in het verbinden van mensen & organisaties. Want daar heeft iedereen behoefte aan. Zonder verbinding functioneren we niet goed en komen we niet optimaal tot ons recht. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

We willen dé perfecte audiovisuele omgeving creëren, waarin iedere werknemer een persoonlijke digitale werkplek heeft om efficiënter, makkelijker en prettiger te kunnen (samen)werken en communiceren.

Bij AENC streven we naar werkgeluk. Wij leggen medewerkers liever niet op wat ze moeten doen, wij vinden het belangrijk dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Belangrijke kernwaarden bij ons zijn verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Natuurlijk zijn er ook bij ons wel eens conflicten, maar wij vinden het vooral belangrijk om dan op een respectvolle manier het gesprek met elkaar aan te gaan. Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden. Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat wij nastreven. We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen.

AENC Audiovisual

AENC AV wil Audiovisueel System Integrator zijn voor commerciële en niet-commerciële organisaties. We adviseren, ontwerpen en realiseren audiovisuele hard-, software en diensten tot één geheel en nemen hierover de totale eindverantwoordelijkheid, zodat het ook als zodanig blijft functioneren.

Werken bij AENC audiovisueel

Loop mee met Irene

Ontdek wat een relaxed en leuk bedrijf AENC is.

Ons hoofdkantoor

Samen met 120 collega's, verdeeld over de verschillende bedrijven, werken wij dagelijks in dit mooie kantoor in Alblasserdam. En ja, thuiswerken is ook mogelijk ;)

Onze locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Alblasserdam.

Adres: Van Hennaertweg 6 2952 CA ALBLASSERDAM

Contact: 0031 – (0)78 – 69 95 888 contact@aenc.nl